1967.03.26-án születtem Tapolcán. Zenei tanulmányaimat 13 éves koromban klasszikus gitáron kezdtem Csonka Gyulánénál  ( Babi néni). 4 évig klasszikus gitároztam, majd elkezdtem basszusgitáron tanulni, szintén Babi Néni kezei alatt.

Első zenekaromat 1985-ban alapítottam „Csúzly” néven, így y-nal írva. 1987 májusában bevonultam a határőrséghez. Leszerelésem után néhány kisebb zenekarban játszottam, majd 1993-ban Tóth Árpi barátommal megalapítottuk a Tapolcai Rock Társaságot. A zenekarból 1998-ben kiléptem. A következő állomás a Hátsó Udvar Rock Band volt 1999 őszén. Néhány kisebb összezörrenés után 2008-ban megváltam a zenekartól, majd néhány hét elteltével beléptem a Judas Beast tribute zenekarba, ahol kizárólag a legendás Judas Priest számait játszottuk. A zenekar megszűnése után a nagykanizsai Blue Corner következett. Az együttes váratlanul feloszlott és ezt követően kezdem foglalkozni a gondolattal, hogy ismét egy saját zenekart alapítok, amely kizárólag az egyik legnagyobb magyar zenekar a Fonográf dalait játszaná.

Elhatározásom 2011-ben öltöt testet miután régi zenésztársamat Tóth Árpi barátomat megkerestem az ötlettel. Neki is tetszett a gondolat, és rövid időn belül összeállt a Fonográf Emlékzenekar, melynek azóta alapító basszusgitárosa vagyok.

 
Zenelejátszó

There seems to be an error with the player !