Várpalotán születtem 1975.02.10.-én. Nős vagyok, 3 gyermek édesapja. Főállásban hivatásos katonaként szolgálok, emellett vállalkozóként, rendezvények zeneszolgáltatásával, kottagrafikai munkákkal, zenei alapok készítésével és hangszereléssel foglalkozom.

Zenei pályafutásom Tapolcán a Járdányi Pál Zeneiskolában kezdődött, ahol 6 évig Péni Béla tanár úr keze alatt tanultam trombitálni. A tapolcai Bányász-és Ifjúsági Fúvószenekarral rengeteg szép hazai és külföldi koncertélményt szereztem.

Az általános iskola után zenei tanulmányaimat Budapesten a Magyar Honvédség Zeneművészeti Szakközépiskolájában folytattam, majd az ELTE Tanárképző Főiskolai kar következett Ének-zene karvezetés szakon.

A zongora és a billentyűk a középiskolai tanulmányok alatt kerültek közel hozzám. Az iskolák a családalapítás és a kezdeti magányos próbálkozások után megalapítottam az S.M.S együttest, amellyel már 10 éve töretlen sikerrel szórakoztatjuk a közönséget, bálokon, családi és közösségi rendezvényeken. Itt kerültem kapcsolatba Tóth Árpival, aki akkor hangszerüzletet vezetett és hangosítással foglalkozott, valamint menedzselte a zenekart.

Az első nagyzenekari próbálkozásom 2008-ban kezdődött, amikor Postás Józsi barátom felkért, hogy zenei vezetőként és billentyűs hangszerekkel működjek közre élő zenekarában.

A Fonográf Emlékzenekar ötletét 2011-ben Árpi tolmácsolta részemre, Én pedig örömmel mondtam igent a felkérésre, hiszen gyermekkorom egyik meghatározó zenekarának dalait játszhatom egy nagyon jó csapatban.

 
Zenelejátszó

There seems to be an error with the player !