Tapolcán születtem 1969.11.08-án a család harmadik és egyben legfiatalabb gyermekeként. Nős vagyok, 2 gyermek édesapja. Jelenleg vállalkozóként dolgozom, saját cégemben, rendezvények hangosításával és szervezésével foglalkozom.

Zenei pályafutásomat az általános iskola első osztályában kezdtem. Első hangszerem a furulya volt. A dobolás negyedik osztályos korom körül kezdett érdekelni, de csak a katonaság után 1989-ben tudtam belekezdeni a püfölésbe. Első dobfelszerelésemet a zenekar mostani basszusgitárosától ( Végh Zoltán) vásároltam.

Ekkor ismerkedtünk meg és első zenekaromat a Tapolcai Rock Társaságot is együtt alapítottuk. A zenekar eljutott több rangos fesztiválra(LMS rockfesztivál )és tehetség kutató rendezvényre is.

A zenekarból 1997-ben kiléptem és Domján Tamással megalapítottuk a Koktél együttest. A zenekar bálokon, lakodalmakon és egyéb táncos rendezvényeken szerepelt. Akkoriban a környék legsikeresebb báli zenekaraként tartották számon. 2001-ben megváltam a zenekartól és hangosítással kezdtem foglalkozni.

Az aktív zenélésben 10 éves szünet következett, míg nem 2011-ben a régi barát Végh Zoli megkeresésére megalapítottuk a Fonográf Emlékzenekart amelynek azóta is tagja vagyok.

 
Zenelejátszó

There seems to be an error with the player !